Sidebar

19
Παρ, Απρ

Η προετοιμασία της φετινής αντιπυρικής περιόδου είναι το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιείται στα Ιωάννινα υπό την προεδρία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή την Τετάρτη (1/6/11)  και ώρα 15.00μ.μ. στο ξενοδοχείο EpirusPalace.

Στη σύσκεψη που έχει ως στόχο τον αρτιότερο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στις περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετέχουν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής προστασίας Θεόδωρος Μπούφης και ο Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος Στυλιανός Στεφανίδης.

Έχουν κληθεί για να παραστούν οι Περιφερειάρχες, οι Αντιπεριφερειάρχες και οι Δήμαρχοι Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, οι Περιφερειακοί Διοικητές Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, οι Περιφερειακοί Αστυνομικοί Διευθυντές, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και οι υπηρεσιακοί παράγοντες των αρμόδιων Διευθύνσεων (Γενικής Δ/νσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων και Δ/νσεις Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και των Περιφερειών Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας).