Sidebar

25
Πεμ, Απρ

Μία νέα σχολική χρονιά ξενικά σήμερα, γεμάτη όνειρα, προσδοκίες και υψηλούς στόχους για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

 Μια χρονιά που εν μέσω κρίσης, περιμένει από όλους εσάς, τους φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας να φέρετε εις πέρας το σημαντικό λειτούργημα της εκπαίδευσης και της διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας.

 Η επένδυση στην εκπαίδευση, αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο ευαίσθητους και κρίσιμους τοµείς στην άσκηση του κυβερνητικού έργου, καθώς συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση των αυριανών πολιτών που συνεχώς βρίσκονται αντιμέτωποι με τη διαρκή ανανέωσης της γνώσης.

 Όλοι γνωρίζουμε, ότι η πορεία ανάταξης του εκπαιδευτικού μας συστήματος και αναβάθμισης της παρεχόμενης παιδείας, μέσω της εφαρμογής ενός Σχολείου με διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας, διοίκησης και αξιολόγησης, συναντά πολλά εμπόδια και δυσκολίες, τα οποία επιτείνει η σημερινή κρίσιμη δημοσιονομική συγκυρία.

 Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας θα βρίσκεται στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων και δυσκολιών που ενδεχομένως να παρουσιαστούν, ώστε η φετινή σχολική χρονιά να αποτελέσει για όλους, ένα σταθμό επιτυχιών και προόδου.