Sidebar

29
Παρ, Μαρ

Σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την πανεπιστημιακή κοινότητα συζήτησαν ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Ηλίας Θεοδωρίδης με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Τριαντάφυλλο Αλμπάνη στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας (3/9/2012).

4.9.12 synantisi prytanhΟ Γενικός Γραμματέας μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και στο πλαίσιο των επαφών και συναντήσεων που έχει ξεκινήσει με φορείς της περιοχής δέχθηκε στο γραφείο του τον Πρύτανη, και συζήτησαν διεξοδικά τα θέματα που αφορούν την ανώτατη εκπαίδευση καθώς και τη δυνατότητα ανάληψης κοινών δράσεων σε περιβαλλοντικά και παραγωγικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

Ειδικότερα ο Πρύτανης τον ενημέρωσε για τη λειτουργία, τις προοπτικές, αλλά και τις ανάγκες που έχει το Πανεπιστήμιο. Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας εκδήλωσε το αμέριστο προσωπικό ενδιαφέρον του για το μέλλον και την περαιτέρω στήριξη και ενίσχυση του Πανεπιστημίου και τόνισε ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Πρυτανείας σε αυτή την κατεύθυνση.

Ο κ. Αλμπάνης στη διάρκεια της συνάντησης χάρισε στον Γενικό Γραμματέα Ηλία Θεοδωρίδη ένα συμβολικό δώρο με τον «Αετό της Δωδώνης», σύμβολο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.