Sidebar

26
Παρ, Απρ

Συνάντηση με το Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Ηπείρου, Δημήτριο Στάμο είχε την Τρίτη (11/9/12), το μεσημέρι στο γραφείο του ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Ηλίας Θεοδωρίδης.

11.9.12 dioik pyrosvestikisΗ επίσκεψη κάθε άλλο παρά εθιμοτυπικό χαρακτήρα είχε, καθώς ο Γενικός Γραμματέας συζήτησε με το Διοικητή της Πυροσβεστικής θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των πυροσβεστικών υπηρεσιών.

Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρίδης αφού ενημερώθηκε από τον κ. Στάμο για τα περιστατικά πυρκαγιών που έχουν εκδηλωθεί και αντιμετωπιστεί μέχρι σήμερα εξήρε την προσπάθεια που καταβάλουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς έως τώρα τα περιστατικά αντιμετωπίζονται έγκαιρα με αποτέλεσμα να μετράμε όσο το δυνατόν λιγότερες καμένες εκτάσεις.

Παράλληλα, συζήτησε με το διοικητή το ενδεχόμενο σύγκλισης ευρείας σύσκεψης στις αρχές της Άνοιξης για το συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων με στόχο το σχεδιασμό της πρόληψης και πυροπροστασίας για την επόμενη αντιπυρική περίοδο, ενώ, ενόψει του φετινού Χειμώνα ζήτησε τη συνεργασία όλων για την αντιμετώπιση κινδύνων στην περίπτωση εκτάκτων καιρικών φαινομένων.