Sidebar

28
Πεμ, Μαρ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας, υπό του ασκούντος καθήκοντα Γενικού Γραμματέα κ. Βασίλειο Μιχελάκη, σύσκεψη κλιμακίου μηχανικών του ΤΑΣ Κοζάνης (Τομέας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων) και του ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου, παρουσία των προϊσταμένων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, για το συντονισμό των κλιμακίων ελέγχων κτιρίων μετά τον πρόσφατο σεισμό στην περιοχή μας.

Κλιμάκια ελέγχου αποτελούμενα από μηχανικούς του ΤΑΣ και του ΤΕΕ/Τμ. Ηπείρου, σε συνεργασία με μηχανικούς των Δήμων Ιωαννίνων, Ζίτσας και Πωγωνίου ξεκίνησαν τις αυτοψίες στα δημόσια κτίρια, αρχής γενομένης από τα διδακτήρια.

Οι αυτοψίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες από τα παραπάνω κλιμάκια σε συνεργασία με κλιμάκιο μηχανικών της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ) του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται στους Δήμους για την καταγραφή των αιτημάτων τους για έλεγχο των κατοικιών που έχουν υποστεί βλάβες εξαιτίας του σεισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αρμόδιο γραφείο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση στα τηλέφωνα 26513 60346 / 26510 72164 και φαξ 26513 60304.