Sidebar

29
Παρ, Μαρ

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εταιρεία και για τις τοπικές κοινωνίες των περιφερειών Δυτικής, Κεντρικής & Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς με την παρουσίαση του Διαπεριφερειακού Θεματικού Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΤΑΡ, αποδεικνύεται η αμφίδρομη και αλληλένδετη σχέση που υπάρχει μεταξύ της κοινωνίας και της επιχείρησης.

Πέρα από την αξία και την κερδοφορία μιας εταιρείας αυτό που την καθιστά βιώσιμη και σε κοινωνικό επίπεδο, είναι η επίδειξη υπεύθυνης συμπεριφοράς, η οποία εκτός της οικονομικής ανάπτυξης προωθεί την κοινωνική συνοχή και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου ΤΑΡ αναγνωρίζοντας το ρόλο και την ευθύνη που του αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, προσαρμόζει το αναπτυξιακό του προφίλ στις περιοχές που δραστηριοποιείται, αναλαμβάνοντας κοινωνική αποστολή.

Η συνεργασία της εταιρείας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα αρμόδια Υπουργεία που σχεδίασαν και υλοποιούν το Διαπεριφερειακό Θεματικό Πρόγραμμα, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι κοινωνικές δράσεις να είναι αποτελεσματικές.

Με την αναβάθμιση του στόλου των οχημάτων των υπηρεσιών υγείας, καθαριότητας, πολιτικής και δασικής προστασίας, που θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τις υπηρεσίες μας προς όφελος των πολιτών, αναδεικνύεται το κοινωνικό πρόσωπο του ΤΑΡ βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής των πολιτών, την καθημερινότητά τους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέλαβαν στην εκπόνηση αυτού του Διαπεριφερειακού Θεματικού Προγράμματος.