Sidebar

28
Πεμ, Μαρ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΥ/ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΥΡΩΜΕΝΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ
ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Τ.Κ. ΦΙΛΩΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΝΕΡΩΝ, ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ)

Από την  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την αρίθμ. 25464/10-03-2022 (ΑΔΑ: Ψ3ΡΤΟΡ1Γ-ΔΦΝ) Πράξη Τροποποίησης Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας, τροποποιήθηκε ο αναρτημένος/μερικώς κυρωμένος Δασικός Χάρτης των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων των Δήμων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών της Π.Ε. Φλώρινας (συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής της Δ.Κ. Φλώρινας, Δήμου Φλώρινας και των Τ.Κ. Φιλώτα και Βαλτονέρων, Δήμου Αμυνταίου της Π.Ε. Φλώρινας), λόγω ενσωμάτωσης διορθώσεων προδήλων σφαλμάτων.

Ο ανωτέρω διορθωμένος Δασικός Χάρτης είναι προσβάσιμος για κάθε ενδιαφερόμενο στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης Δασικών Χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του Ν.Π.Δ.Δ. “Ελληνικό Κτηματολόγιο” (https://gis.ktimanet.gr/gis/forestsuspension) και στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας (https://www.apdhp-dm.gov.gr/info/adx.html).

Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση του περιεχομένου του κατά τα ανωτέρω διορθωμένου Δασικού Χάρτη, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αντιρρήσεων που είναι η 23η Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη. Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή η παραπάνω προθεσμία παρατείνεται κατά 20 ημέρες, συνεπώς η καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων είναι η 12η Απριλίου 2022, ημέρα Τρίτη.

Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στo Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.), το οποίο από τη σύστασή του λειτουργεί με έδρα τα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας, Πτολεμαίων 1 - Διοικητήριο, Τ.Κ. 53100 Φλώρινα, τηλ. 2385045757 (εσωτ. 1), διεύθυνση ηλ. Ταχυδρομείου (e-mail): dasonflo@otenet.gr, όπου παρέχονται γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου Δασικού Χάρτη και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 07:00 π.μ.-15:00 μ.μ.

Για όσο διάστημα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, το Σ.Υ.Α.Δ.Χ. δύναται να δέχεται κοινό, μόνο κατόπιν προηγούμενου ραντεβού, με βάση τους τιθέμενους περιορισμούς, που ισχύουν ανά περιοχή και τις σχετικές εγκύκλιες οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών.

Για τον αναρτημένο Δασικό Χάρτη μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να λαμβάνει γνώση στην ανωτέρω ιστοσελίδα του "Ελληνικού Κτηματολογίου", μέσω της οποίας και μόνο, μπορούν να υποβάλλονται αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου αυτού.

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ TΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ», ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ.