Sidebar

28
Πεμ, Μαρ

Το Δασαρχείο Ιωαννίνων προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν. 4412/2016, για την ανάδειξη αναδόχου, για την εκτέλεση του έργου: «Συντήρηση δασικών δρόμων για την αντιπυρική προστασία δημοσίων δασών Λάιστας –Σκαμνελίου-Ηλιοχωρίου με την επισκευή τεχνικών έργων» CPV: 45233141-9, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει της τιμής και με σύστημα προσφοράς με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί των τιμών εργασιών του τιμολογίου της Υπηρεσίας σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό %, προϋπολογισμού 25.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%).

  1. Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Δασαρχείου Ιωαννίνων ( Μ.Κοτοπούλη 62 Γραφείο Γ1) την 22-09-2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών).
  2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στον Τομέα των Δημοσίων Έργων οι οποίες είναι:

- Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ. , εφόσον ανήκουν στην Α1 και άνω τάξη για έργα κατηγορίας Οδοποιίας

- Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ. , εφόσον ανήκουν στην Α1 και άνω τάξη, για έργα κατηγορίας Πρασίνου (Π.Δ. 146/88 αρθρ. 7 παρ.3) οι οποίες είναι στελεχωμένες με Δασολόγους ή Τεχνολόγους Δασοπονίας.

- Εργολήπτες Δημοσίων Δασοτεχνικών Έργων (Ε.Δ.Δ.Ε.), εφόσον ανήκουν στην Α΄ ή Β΄ τάξη.

- Εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στα Περιφερειακά Μητρώα για έργα Οδοποιίας που νομιμοποιούν την συμμετοχή τους,

  1. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής σύμφωνα με την παρ. 1α του άρθρου 72 του Ν. 4412/2016.
  2.   Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άγονος θα γίνει επανάληψη την επόμενη εβδομάδα στις 29-09-2020 ημέρα Τρίτη στον ίδιο τόπο και την ίδια ημέρα και ώρα, χωρίς άλλη δημοσίευση.

 

pdfΠροκήρυξη

 

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να προμηθευτούν την παρούσα Διακήρυξη – Τεύχη Δημοπράτησης καθώς και το έντυπο οικονομικής προσφοράς από το γραφείο του Τμήματος Εκτέλεσης Δασοτεχνικών Έργων του Δασαρχείου Ιωαννίνων, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και το αργότερο μέχρι και την προηγούμενη ημέρα του διαγωνισμού, από τους Μαρία Μπουκουβάλα & Δημήτριο Μητρογεώργο, τηλ. 2651088093-88087 ή από την ιστοσελιδα της Α.Δ.Η & Δ.Μ.

(Η οικονομική προσφορά συμπληρώνεται επί του αναρτημένου στην ιστοσελίδα της Α.Δ.Η & Δ.Μ υποδείγματος εντύπου οικονομικής προσφοράς).