Sidebar

01
Τετ, Μάι

Πρόσκληση για την ημερίδα διαβούλευσης της 2ης αναθεώρησης του Σχεδίου Διαχείρισης λεκανών απορροής ποταμών (ΣΔΛΑΠ) του υδατικού διαμερίσματος Ηπείρου (05), που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 9:30, στην αίθουσα του ΤΕΕ.

17.10.23 imerida sdlap

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής

Η παρακολούθηση της ημερίδας διαβούλευσης είναι δυνατή είτε με φυσική παρουσία, στην Αίθουσα ΤΕΕείτε μέσω ζωντανής αναμετάδοσης στο Facebook και το YouTube

Κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής, αποστέλλονται οδηγίες για τη διαδικτυακή σύνδεση.

Για τη διευκόλυνση της ροής της ημερίδας διαβούλευσης, θα είναι εφικτή η υποβολή σχολίων γραπτώς μέσω της σχετικής δυνατότητας που προσφέρουν το Youtube και το Facebook. Τα σχόλια θα μεταφέρονται προφορικά από το συντονιστή προς απάντησή τους από το πάνελ. Αν προτίθεστε να πάρετε τον λόγο προφορικά, παρακαλούμε, για τεχνικούς λόγους (έλεγχο της σύνδεσής σας κλπ.), να μας ενημερώσετε σχετικά εκ των προτέρων στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μπορείτε να ζητήσετε τον λόγο χρησιμοποιώντας τα προαναφερθέντα μέσα επικοινωνίας.

Για να υποβάλετε τα σχόλια σας στην ιστοσελίδα δημόσιας διαβούλευσης του έργου, πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση της ημερίδας: (+30) 210 7248644, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.