Sidebar

25
Πεμ, Απρ

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν μέρος στην από το νόμο προβλεπόμενη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη πλειοδότη (αναδόχου/αγοραστή) για την εκποίηση πρόβειου γάλακτος παραγωγής 2023 ποσότητας 11.000 κιλών περίπου, του Πρότυπου Κέντρου Κτηνοτροφίας & Εκπαίδευσης Βλάστης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, ημεδαπά ή αλλοδαπά, οι συνεταιρισμοί και οι ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά. Στη διαδικασία δεν θα γίνουν δεκτοί όσοι αποκλείσθηκαν ή κηρύχθηκαν έκπτωτοι κατά το παρελθόν και όσοι δεν παρέχουν, κατά την κρίση της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης, τα εχέγγυα της πλήρους και τελείας εκπλήρωσης των υποχρεώσεών τους.

Ελάχιστη τιμή προσφοράς ανά κιλό γάλακτος (χωρίς Φ.Π.Α.) ορίζεται το ποσό των 1,60 € (χωρίς τον ΦΠΑ 13%).

Κριτήριο κατακύρωσης είναι η υψηλότερη προσφερόμενη τιμή ανά κιλό γάλακτος (χωρίς ΦΠΑ) .

Η διαδικασία διαπραγμάτευσης (αποσφράγιση των προσφορών) θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 στο Διοικητήριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, (Ζ.Ε.Π. Κοζάνης, Τ.Κ. 50100, ΚΟΖΑΝΗ). Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει δημόσια από την αρμόδια Επιτροπή παραλαβής υλικών και επίβλεψης καλής εκτέλεσης, των προμηθειών υγρών καυσίμων, γραφικής ύλης, καθαριότητας και λοιπών προμηθειών και τη διενέργεια διαγωνισμού εκποίησης αμνών, προβάτων και γάλακτος έτους 2023.

 

pdfΠρόσκληση