Sidebar

29
Δευ, Απρ

"Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση" είναι το θέμα ημερίδας που διοργανώνουν το Υπουργείο Εσωτερικών και η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (18/11/2013) στις 7 το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας στα Ιωάννινα (Ναπ. Ζέρβα 28-30, 2ος όρ. εντός στοάς Σάρκα).

Στις εργασίες θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών Άγγελος Συρίγος, ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργος Σούρλας, η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος ΠΕΔ Ηπείρου και Δήμαρχος Άρτας Ιωάννης Παπαλέξης και οι Δήμαρχοι Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, Ηγουμενίτσας Γεώργιος Κάτσινος.