Sidebar

28
Κυρ, Απρ

"Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση" είναι το θέμα ημερίδας που διοργανώνουν το Υπουργείο Εσωτερικών και η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη(20/11/2013) στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Εκδηλώσεων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, (Αίθουσα πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου).

Στις εργασίες θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης Γεώργιος Σούρλας, η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Δακής και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών Κωνσταντίνος Κιντής.

Ομιλητές θα είναι η Πρόεδρος ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, και οι Δήμαρχοι Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, Καστοριάς Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης και Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος.