Sidebar

28
Κυρ, Απρ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα αιτήματά τους συζήτησαν με τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά οι εργαζόμενες στους παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς της Ηπείρου που πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στα Ιωάννινα.

Η Γενική Γραμματέας το πρωί της Πέμπτης (13/2/14), συναντήθηκε με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από μέλη του Συλλόγου Νηπιαγωγών-Βρεφονηπιοκόμων Ηπείρου και εκπρόσωπο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων.

Οι εργαζόμενες στους παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς που διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις σε προσωπικό και την αύξηση του ωραρίου, καθώς όπως υποστηρίζουν υποβαθμίζει τον εκπαιδευτικό τους ρόλο, επέδωσαν στη Γενική Γραμματέα σχετικό ψήφισμα με τα αιτήματά τους και της κατέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Από την πλευρά της η Γενική Γραμματέας δεσμεύθηκε πως θα προωθήσει το ψήφισμά τους προς τα Υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.