Sidebar

29
Παρ, Μαρ

Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν. 4412/2016, για την ανάδειξη αναδόχου, για την μίσθωση μηχανημάτων για τις εργασίες: «Βελτίωση -Συντήρηση δασικού οδικού δικτύου δημοσίων δασών περιοχής ευθύνης Δασαρχείου Ιωαννίνων για το έτος 2020 – Μίσθωση μηχανημάτων» CPV: 45520000-8, για την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών με μίσθωση μηχανημάτων με το σύστημα προσφοράς της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει της τιμής, σύμφωνα με την ταυτάριθμη Διακήρυξη προϋπολογισμού 26.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%).

1.    Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Δασαρχείου Ιωαννίνων ( Μ. Κοτοπούλη 62 Γραφείο Γ1) την   16-07-2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών).

  1. Aν για λόγους ανωτέρας βίας, δεν διενεργηθεί η αποσφράγιση κατά την ορισθείσα ημέρα ή αν μέχρι την μέρα αυτή δεν έχει υποβληθεί καμία προσφορά, η αποσφράγιση και καταληκτική ημερομηνία αντίστοιχα μετατίθενται σε οποιαδήποτε άλλη ημέρα, με απόφαση της αναθέτουσας αρχής. Η απόφαση αυτή κοινοποιείται εγγράφως, πέντε (5) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν την νέα ημερομηνία, σε όσους οικονομικούς φορείς έλαβαν τα έγγραφα της σύμβασης και αναρτάται στο ΚΗΜΔΗΣ και στην ιστοσελίδα apdhp-dm.gov.gr. Αν και στη νέα αυτή ημερομηνία δεν καταστεί δυνατή η αποσφράγιση των προσφορών ή δεν υποβληθούν προσφορές, μπορεί να ορισθεί και νέα ημερομηνία, εφαρμοζόμενων κατά τα λοιπά των διατάξεων των δύο προηγούμενων εδαφίων.

  2. Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί ιδιοκτήτες καθώς και χρήστες μηχανημάτων ισοπεδωτήρων (GRADER) με ιπποδύναμη 135 ΗΡ (ίππων) και άνω και εκσκαφέων τροχοφόρων με ιπποδύναμη 135 ΗΡ (ίππων) και άνω.

  3. Μηχανήματα μεγαλύτερης ιπποδύναμης των ανωτέρω, μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, αλλά θα αξιολογηθούν με ιπποδύναμη ίση με τη μέγιστη προηγούμενα αναφερόμενη ιπποδύναμη. Οι επιπλέον ίπποι δεν θα ληφθούν υπόψη κατά την αξιολόγηση των προσφορών.

  4. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους χρήστες μηχανημάτων είναι η έμπρακτη απόδειξη σχέσης μεταξύ του προσφέροντος και του μηχανήματος (παραχωρητήριο, μισθωτήριο, ενοικιαστήριο κλπ).

  5. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής, Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να προμηθευτούν την παρούσα Διακήρυξη – Τεύχη Δημοπράτησης, (το έντυπο της οικονομικής προσφοράς δίνεται πρωτότυπο), από το γραφείο του Τμήματος Εκτέλεσης Δασοτεχνικών Έργων του Δασαρχείου Ιωαννίνων, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και το αργότερο μέχρι και την προηγούμενη ημέρα του διαγωνισμού, από τους υπαλλήλους Μαρία Μπουκουβάλα & Αλέξανδρο Παΐλα, τηλ. 2651088093-88091 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

pdfΠροκήρυξη

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την κα Μαρία Μπουκουβάλα & Αλέξανδρο Παΐλα, τηλ. 2651088093-88091 στα γραφεία του Δασαρχείου Ιωαννίνων, Μ. Κοτοπούλη 62 Ιωάννινα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.