ΠΕ Ιωαννίνων

pdfΠιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό της 26ης Ιουλίου 1996 στην επαρχία Κόνιτσας του Νομού Ιωαννίνων.

 

pdfΤιμολόγιο για εργασίες επισκευής βλαβών σε σεισμόπληκτα κτήρια, για τον υπολογισμό της δαπάνης και των αντίστοιχων παροχών στους σεισμόπληκτους της επαρχιας Κόνιτσας του Νομού Ιωαννίνων, που επλήγησαν από το σεισμό της 26 Ιουλίου 1996.  

 

pdfΤιμολόγιο υπολογισμού της δαπάνης των εργασιών επισκευής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές (σεισμό πυρκαγιά, πλημμύρα, κατολίσθηση) και της αντίστοιχης Στεγαστικής Συνδρομής.  

 

pdfΟριοθέτηση σεισμόπληκτης περιοχής και πιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό της 9ης Απριλίου 2001 στο Δήμο Ανω Πωγωνίου του Νομού Ιωαννίνων. 

 

pdfΣυμπληρωματική οριοθέτηση σεισμόπληκτης περιοχής και πιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό της 9ης Απριλίου 2001 στην Κοινότητα Πωγωνιανής του Νομού Ιωαννίνων. 

 

pdfΠροθεσμίες για ολοκλήρωση διαδικασιών δανειοδότησης προκειμένου για δάνεια επισκευής, ανακατασκευής ή αυτοστέγασης 

 

pdfΠροθεσμίες για ολοκλήρωση διαδικασιών δανειοδότησης προκειμένου για δάνεια επισκευής, ανακατασκευής ή αυτοστέγασης

 

pdfΤροποποίηση και συμπλήρωση της με αρ. πρωτ. 127/Α321/29-3-2002 Απόφασης του Υφυπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. «Προθεσμίες για ολοκλήρωση διαδικασιών δανειοδότησης προκειμένου για δάνεια επισκευής, ανακατασκευής, αποπεράτωσης ή αυτοστέγασης»

 

pdfΤιμολόγιο εργασιών επισκευής ζημιών σε σεισμόπληκτα κτήρια, για τον υπολογισμό της δαπάνης και των αντιστοίχων παροχών για την αποκατάσταση ζημιών στους σεισμοπαθείς στο Δήμο Πωγωνίου του Νομού Ιωαννίνων που επλήγησαν από το σεισμό της 9ης Απριλίου 2001 και στο Δήμο Ψαρών του Νομού Χίου της 10ης Ιουνίου 2001. 


 pdfΟριοθέτηση περιοχών και πιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια και προσωρινή στέγαση των πληγέντων από το σεισμό στις 22 Σεπτεμβρίου 2012 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

 

pdfΚαθορισμός διαδικασίας χορήγησης της Δωρεάν Κρατικής Αρωγής στις περιπτώσεις που δεν χορηγείται δάνειο, για την αποκατάσταση πληγέντων κτιρίων από φυσικές καταστροφές που εκδηλώθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 2006 έως και 2013.(ΔΑΕΦΚ/3766/2016/Α321/09-02-17)

 

414