ΠΕ Τρικάλων

pdfΠροθεσμίες και διαδικασία χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για επισκευή, ανακατασκευή και αυτοστέγαση κτισμάτων που επλήγησαν από  τις  πλημμύρες της 18ης Νοεμβρίου 2007 σε περιοχές του Νομού Καβάλας και της 21ης Απριλίου 2006 σε περιοχές του Νομού Τρικάλων.

 

pdfΤιμολόγιο για τον υπολογισμό της αμοιβής ιδιώτη μηχανικού όπου απαιτείται, για την αποκατάσταση των ζημιών από την πλημμύρα της 21ης Απριλίου 2006 σε περιοχές του Νομού Τρικάλων.

 

pdfΟριοθέτηση περιοχών και πιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών των κτιρίων από την πλημμύρα της 21ης Απριλίου 2006 σε περιοχές του Νομού Τρικάλων.

 

pdfΟριοθέτηση περιοχών και πιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια και προσωρινή στέγαση των πληγέντων από την πλημμύρα της 28ης και 29ης Οκτωβρίου 2012 σε περιοχές του Δήμου Καλαμπάκας και του Δήμου Πύλης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

pdfΤιμολόγιο υπολογισμού της δαπάνης εργασιών επισκευής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

 

 

 

255